Hvite tenner på 7 dager med Dentaworks Tannblekingsstrips!

Dentaworks Tannblekingsstrips bleker tennene dine effektivt og skånsomt med vår unike Active Oxygen Technology og er trygge for emalje og tannkjøtt. De spesielle gelstrimlene er utviklet for å bleke selv mellom tennene dine for et jevnt resultat. Se forskjell allerede etter første bleking og fulle resultater på 7 dager.
  • Skånsom for emalje og tannkjøtt
  • 100% vegansk
  • Peroksidfri
  • Uten BPA, TEA og parabener
  • Forsterket med Aloe Vera og vitamin E

2 x Dentaworks Tannblekingsstrips

  • 28 tannblekingsstrips, 14 applikasjoner
  • Tann fargekart for enkelt å se resultater
  • Bruksanvisning på norsk med enkle instruksjoner

(0)
kr 798
Bestill før kl 14, så sender vi ordren samme dag! Tid igjen:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Bruksanvisning

Dentaworks tannblekingsstrips er en 7-dagers tannblekingsbehandling som er enkel å bruke, og inneholder 14 applikasjoner. Brukes to ganger om dagen, i 7 dager, 20 minutter hver gang. Se resultater allerede etter første behandling!

Strips NO

Peel

1. Tørk tennene før bruk. Åpne posen med strips. Begynn med den øvre stripsen (lang) og fjern den fra underlaget.

2. Påfør siden med gel på tennene dine og sørg for at den rette kanten på stripsen ligger på linje med tannkjøttet ditt. Trykk forsiktig for å få god kontakt med tennene. Brett resten av stripsen bak tennene. Repeter med den nedre stripsen (kort).

3. Bruk begge stripsene i 20 minutter. Fjern stripsene og kast dem. Hvis du har rester av gel på tennene, kan du børste, skylle eller tørke det bort. Nyt det hvite smilet ditt!

Skånsom for emalje og tannkjøtt

Dentaworks tannblekingsstrips er 100 % fri for peroksider som karbamidperoksid og hydrogenperoksid, og er derfor meget skånsom mot tennene. Det betyr at også personer med følsomt tannkjøtt og tynn emalje kan bleke tennene uten problemer. Ising og irritasjon i tennene blir en saga blott. 

Resultater som varer lenge

En tannbleking varer normalt i flere år, og tennene dine vil alltid være hvitere enn før blekingen.

Hva blekes ved en tannbleking?

Dentaworks tannbleking virker på naturlige tenner og bleker gulfarge, flekker og misfarging. Resultatet blir aldri ujevnt eller flekkete. Også organisk misfarging på kunstige tenner kan blekes, slik at de gjenvinner sin opprinnelige nyanse. Blekingen skader ikke andre tannarbeider, for eksempel kroner, broer, tannstillinger og fyllinger.

Unik formel

Formelen er peroksidfri og løser problemer med ising og betent tannkjøtt, som tradisjonelle blekemidler med karbamidperoksid og hydrogenperoksid kan forårsake. Mange blekemidler fra andre produsenter inneholder dessuten TEA (trietanolamin), et hormonforstyrrende stoff som kan være kreftfremkallende.

Ting man bør huske ved tannbleking

Som regel bør du redusere fargesterk mat og drikke så godt det lar seg gjøre under selve blekeperioden, for å oppnå best mulig resultat.

Ingredienser

Aqua, Glycerine (veg), Cellulose Gum, Disodium EDTA, Phthalimidoperoxy-caproic Acid, Sodium Chlorite, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol.

Fortell andre hva du synes om 2 stk Dentaworks Tannblekingsstrips