Hvite tenner med Dentaworks Plus

Dentaworks Plus inneholder både gelé og skinner for hjemmebleking og en tannblekingspenn som du enkelt kan ta med deg overalt. Dette er vår rimeligste og mest komplette pakke for deg som raskt vil ha hvitere tenner og beholde ditt hvite smil. Den unike, patenterte formelen er et resultat av mer enn ti års forskning, og den er pH-nøytral og peroksidfri. Prøv vår tannbleking og opplev forskjellen, du også.

  • Uten BPA, TEA og parabener
  • Skånsomt for emalje og tannkjøtt
-33%

Dentaworks Plus med tannblekingspenn

  • Dentaworks Tannblekingsgel 20ml
  • Dentaworks Tannblekingpenn
  • 3 st Dentaworks Soft tannskinner (BPA-fri)
  • Dentaworks oppbevaringsboks for tannskinnene
  • Tann fargekart for enkelt å se resultater
  • Bruksanvisning på norsk med enkle instruksjoner

(35)
kr 598
kr 898
Bestill før kl 14, så sender vi ordren samme dag! Tid igjen:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}
jeg kjører ikke 2 timer men lar det vare hele natten...våkner alltid med et smil...det funker skikkelig bra...! det er ikke så dyrt heller!
William
Verified buyer
Ville bare si at DentaWorks e knallbra produkt:-)..Jeg har tatt det ca 5 GANGER5TIMER og jeg må si jeg er stor fornøyd.:-) Mvh glenn
Glenn
Verified buyer
Nå har jeg bleket tennene 2 ganger. I dag, kom nok litt på tannkjøttet "mellom" tennene og det har blitt helt hvitt :s Skummelt. Ellers veldig fornøyd med produktet :D
Mari
Verified buyer
Vis mer (35)

Tannbleking - Så enkelt er det

1. Varm tannskinnen

1. Varm tannskinnen

Form skinnen ved å dyppe den i varmt vann til den mykner. Dra den deretter opp og legg den over tennene.
2. Form skinnen

2. Form skinnen

Trykk hardt med fingrene mot tennene mens skinnen er myk slik at den former seg etter tennene dine.
3. Påfør gel i skinnen

3. Påfør gel i skinnen

Klem en dråpe gel i tannskinnen for hver tann som skal blekes og plasser skinnen over tennene.
4. Blek tennene

4. Blek tennene

Blek 20 minutter to ganger per dag inntil du har oppnådd ønsket resultat, normalt 7 dager.

Skånsom for tenner og tannkjøtt

Dentaworks' unike tannblekingsgel er pH-nøytral og 100 % fri for peroksider som karbamidperoksid og hydrogenperoksid, og er derfor meget skånsom mot tennene. Det betyr at også personer med følsomt tannkjøtt og tynn emalje kan bleke tennene uten problemer. Ising og irritasjon i tennene blir en saga blott. 
 

Resultater som varer lenge

En tannbleking varer normalt i flere år, og tennene dine vil alltid være hvitere enn før blekingen.

Tannbleking resultaterbeforeafterIMG_6835_6

Hva blekes ved en tannbleking?

Dentaworks tannbleking virker på naturlige tenner og bleker gulfarge, flekker og misfarging. Resultatet blir aldri ujevnt eller flekkete. Også organisk misfarging på kunstige tenner kan blekes, slik at de gjenvinner sin opprinnelige nyanse. Blekingen skader ikke andre tannarbeider, for eksempel kroner, broer, tannstillinger og fyllinger.
 

Unik tannblekingsgel

Formelen er pH-nøytral og peroksidfri og løser problemer med ising og betent tannkjøtt, som tradisjonelle blekemidler med karbamidperoksid og hydrogenperoksid kan forårsake. Mange blekemidler fra andre produsenter inneholder dessuten TEA (trietanolamin), et hormonforstyrrende stoff som kan være kreftfremkallende.
 

Hvorfor er tannblekingen billigere enn hos tannlegen?

Når tannlegen lager tannskinnene, blir det veldig dyrt, men når du former dem selv, sparer du flere tusenlapper.
 

Ting man bør huske ved tannbleking

Som regel bør du redusere fargesterk mat og drikke så godt det lar seg gjøre under selve blekeperioden, for å oppnå best mulig resultat.
 

Myke tannskinner

Dentaworks Soft-tannskinner er fremstilt i spesielt krystallklar plast som gjør dem mykere og mer behagelig i munnen enn vanlige tannskinner. De er enklere å forme etter tennene enn andre tannskinner, og kan dessuten omformes for å få en perfekt passform. Tannskinnene formes ved at man varmer dem i varmt vann. Dette gjør dem myke nok til at de kan formes etter tennene.
 

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Våre kunder sier

Må bare takke for dette produktet! Jeg fikk kritthvite tenner på bare 1 time (første gangs bruk!). Flaks at jeg ikke bestilte time hos tannlegen! Takk! mvh Beatrice
Beatrice
Verified buyer
Nå har jeg brukt DentaWorks i ca. en uke, 2 timer hver kveld, og resultatet er kjempebra. Det ilte litt i tennene de første to dagene og kjentes litt i tannkjøttet om morgenen ved tannpuss, men ikke noe å snakke om. Med tanke på den lave kostnaden for egen bleking sammenliknet med den hos tannlegen, kan man kanskje kjenne det litt også!
Lars
Verified buyer
Vil bare si at jeg er kjempefornøyd med dette blekeproduktet. Etter mange år med snusing har jeg nå betydelig hvitere tenner. hilsen Jan
Jan
Verified buyer
Jeg er veldig fornøyd med produktet. Har brukt det i ca 10 ganger nå og har fått betydelig hvitere tenner. Skinnene er derimot av dårligere kvalitet. Jeg er selv tannlegestudent og har alltid lurt på hvordan de billigere blekingene fungerer og har vært skeptisk til om de virkelig fungerer. Jeg gjorde et eget eksperiment, nemlig å bleke overkjeven først for å se om det ble noen forskjell mot underkjeven. Helt utrolig :) Alle kan se forskjellen. Måtte bare måle tannfargen med et apparat som vi har på skolen. Jepp, de har blitt 3 trinn hvitere. Må også rose servicen og den herlige måten man blir behandlet på hos DentaWorks. En av plast skinnene mine ble deformert, derfor klaget jeg på mail. Etter 2 dager fikk jeg en ny uten kostnad i postkassen. Nå vet jeg hva jeg skal anbefale mine fremtidige pasienter :) Hvorfor skal de betale 3000 kr for samme behandling? Takk igjen og keep up the good work! Med vennlig hilsen
Ara Jerivan
Verified buyer
Jeg har nettopp begynt behandlingen min og vil først bare si at skinnene er kjempebra, hvis man varmer dem lenge nok og presser dem over tennene - mine passer som hånd i hanske!! =) Tar kontakt igjen med resultatet av selve blekingen...
Peter
Verified buyer
Fungerte kjempe bra, har alltid hatt litt flekker på tennene men ikke så gule. Men nå er de jevne og hvite og jeg får possitive kommentarer hver dag! Men jeg røper så klart ikke hemmeligheten min ;)
Anna
Verified buyer
Må bare skrive og fortelle hva jeg synes om tannblekingen deres. Jeg er strålende fornøyd. Jeg har bleket tennene i 5 dager nå og ser stor forskjell. Vanligvis overdriver reklamen en del. Men det er helt utrolig. JEG HAR HVITE TENNER IGJEN.....OG jeg var litt redd for det der med ilinger ( jeg følte litt ising de første 2 gangene jeg bleket, men så var det ikke ubehagelig i det hele tatt. Jeg er mer enn superfornøyd og kommer til å spre det til alle =) Mvh, Christina
Christina
Verified buyer
jeg kjører ikke 2 timer men lar det vare hele natten...våkner alltid med et smil...det funker skikkelig bra...! det er ikke så dyrt heller!
William
Verified buyer
Kjære Dentaworks! Jeg ble henrykt over deres fantastiske produkter! Tennene mine har aldri vært hvitere, jeg har til og med fått klaging fra fremmede om blending..! Dessuten finner jeg stor trøst i deres svar-side, hvor alle spørsmål kan besvares på samme måte! Dette har jeg satt stor pris på, og jeg mediterer fortsatt over dets dype mening. Mvh. Bob, stor klem, I love you guys!
Bob Jensen
Jeg har nå brukt DenaWorks i 3 dager, med 1 times bruk per dag. Jeg ser allerede stor forskjell, og jeg gleder meg til jeg er helt ferdig her. Var veldig vondt den første dagen. Da is'te det noe forferdelig. Men har store forhåpninger til dette :-) Virker som det fungerer veldig bra!
Jørgen
Verified buyer

Fortell andre hva du synes om Dentaworks Plus med Tannblekingspenn