Dentaworks tannblekingsgel

Dentaworks tannblekingsgel er for deg som allerede har formede skinner. Tannblekingsgelen tar på en effektiv måte bort gulfarge, flekker og misfarging og gir deg skinnende hvite tenner. Den unike, patenterte formelen er et resultat av mer enn ti års forskning, og den er pH-nøytral og peroksidfri. Prøv vår tannbleking og opplev forskjellen, du også.

  • Klinisk testet
  • Skånsomt for emalje og tannkjøtt
  • Vegan-vennlig
  • Forsterket med Aloe Vera og vitamin E

Dentaworks Tannblekingsgel

  • Dentaworks tannblekingsgel 20 ml (rekker for opp til 56 behandlinger)
  • Tannfargekart for enkelt å se resultater
  • Bruksanvisning på norsk med enkle instruksjoner

OBS: Tannskinnene er ikke inkludert.

(12)
kr 359
Kvantumsrabatt!
kr 299 per piece when you buy 2 or more
Bestill før kl 14, så sender vi ordren samme dag! Tid igjen:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Tannbleking - Så enkelt er det

1. Varm tannskinnen

1. Varm tannskinnen

Form skinnen ved å dyppe den i varmt vann til den mykner. Dra den deretter opp og legg den over tennene.
2. Form skinnen

2. Form skinnen

Trykk hardt med fingrene mot tennene mens skinnen er myk slik at den former seg etter tennene dine.
3. Påfør gel i skinnen

3. Påfør gel i skinnen

Klem en dråpe gel i tannskinnen for hver tann som skal blekes og plasser skinnen over tennene.
4. Blek tennene

4. Blek tennene

Blek 20 minutter to ganger per dag inntil du har oppnådd ønsket resultat, normalt 7 dager.

Skånsom for tenner og tannkjøtt

Dentaworks' unike tannblekingsgel er PAP-basert og pH-nøytral, og er derfor meget skånsom mot tennene. Det betyr at også personer med følsomt tannkjøtt og tynn emalje kan bleke tennene uten problemer. Ising og irritasjon i tennene blir en saga blott. 
 

Resultater som varer lenge

En tannbleking varer normalt i flere år, og tennene dine vil alltid være hvitere enn før blekingen.

Tannbleking resultater
före efter bild

before
after

Hva blekes ved en tannbleking?

Dentaworks tannbleking virker på naturlige tenner og bleker gulfarge, flekker og misfarging. Resultatet blir aldri ujevnt eller flekkete. Også organisk misfarging på kunstige tenner kan blekes, slik at de gjenvinner sin opprinnelige nyanse. Blekingen skader ikke andre tannarbeider, for eksempel kroner, broer, tannstillinger og fyllinger.
 

Unik tannblekingsgel

Dentaworks unike, patenterte formel med aktiv syre er et resultat av mer enn ti års forskning. Formelen er PAP-basert og løser problemer med ising og betent tannkjøtt, som mange andre tradisjonelle blekemidler med hydrogenperoksid kan forårsake.
 

Ting man bør huske ved tannbleking

Du bør ikke bleke tennene hvis du har uttalte tannskader, hvis du nylig har gjennomgått kirurgi i munnen, eller har sår på tannkjøttet eller i munnen. Du bør alltid rådføre deg med tannlegen din før tannbleking hvis du er usikker på tannhelsen din.

Som regel bør du redusere fargesterk mat og drikke så godt det lar seg gjøre under selve blekeperioden, for å oppnå best mulig resultat.
 

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Reviews

12 reviews
Lars
Verified customer
Nå har jeg brukt DentaWorks i ca. en uke, 2 timer hver kveld, og resultatet er kjempebra. Det ilte litt i tennene de første to dagene og kjentes litt i tannkjøttet om morgenen ved tannpuss, men ikke noe å snakke om. Med tanke på den lave kostnaden for egen bleking sammenliknet med den hos tannlegen, kan man kanskje kjenne det litt også!
Beatrice
Verified customer
Må bare takke for dette produktet! Jeg fikk kritthvite tenner på bare 1 time (første gangs bruk!). Flaks at jeg ikke bestilte time hos tannlegen! Takk! mvh Beatrice
Jan
Verified customer
Vil bare si at jeg er kjempefornøyd med dette blekeproduktet. Etter mange år med snusing har jeg nå betydelig hvitere tenner. hilsen Jan
Fredrik
Verified customer
Resultatene kom veldig raskt! Tennene ble skikkelig hvite - og viktigst av alt - forble hvite i flere måneder etter behandlingen. Opplevde beskjedne "etseskader" på tannkjøttet, men disse ble leget av seg selv etter kun en dag eller to. Ising i tennene har ikke vært et aktuelt tema. DENTAWORKS er MYE bedre enn lysbehandling av tennene. Kommentarer om "spesielt hvite tenner" fra venner og familie kom kun dager etter at behandlingen var påbegynt. ANBEFALES!
Helle
Verified customer
Dette produktet her kan jeg absolutt sterkt ambefale ! Den lave prisen og den gode nytten dette produktet gjør for tennene er helt fantastisk :) Elsker den =) Er sykt at en kan få det så billig :)
Glenn
Verified customer
har brukt produktet i en uke nå. Tannskinnene krevde en del jobbing for og tilpasse , men fungerer greit. Etter en ukes bleking 2 timer hver dag har tennene blitt hvitere men ikke helt hvite. Hadde ikke veldigt stygge tenner. Konklusjon krever en del behandling før ønsket resultat men det fungerer
Christine
Verified customer
Jeg begynte å farge tennene hver natt i 14 dager, nå farger jeg de 1-2 ganger i måneden og de er helt hvite. folk jeg ikke kjenner komentere de fine hvite tendene mine og jeg føler ikke for annet enn å smile :D Jeg anbefaler det til alle som ønsker hvite tenner!
Elin
Verified customer
Yngve
Verified customer
Janne
Verified customer

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.