Dentaworks tannblekingspenn

Denne unike tannblekingspennen er enkel å bruke og lett å ta med seg overalt. Den inneholder en effektiv blekegel uten peroksid som pensles direkte på tennene. Takket være den spesielle penselbørsten kommer du til overalt, og tennene blir hvite raskt og sikkert. Utmerket både om dagen og kvelden, og kan også brukes til å bleke tennene mens du sover.

  • Enkel og smidig
  • Penselbørsten kommer til overalt
  • Skånsom for emalje og tannkjøtt
  • Klinisk testet
  • Vegan-vennlig
  • Forsterket med Aloe Vera og vitamin E
Test winner

Dentaworks tannblekingspenn

  • Dentaworks Tannblekingspenn 4 ml (rekker for opp til 30 behandlinger)
  • Tann fargekart for enkelt å se resultater
  • Bruksanvisning på norsk med enkle instruksjoner

(12)
kr 399
Kvantumsrabatt!
kr 349 per piece when you buy 2 or more
Bestill før kl 14, så sender vi ordren samme dag! Tid igjen:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Tannbleking - Så enkelt er det

1. Pensle på blekegel

1. Pensle på blekegel

Børst tennene før hver bleking. Vri på pennens bunn til du ser en dråpe blekegel på penselens topp. Pensle blekegel på tennenes fremside, kun et tynt lag er nødvendig.
2. La blekegelen virke

2. La blekegelen virke

La blekegelen virke på tennene i 60-120 sekunder og hold leppene borte fra tennene under denne tiden. Blekegelen trengs ikke å skylles av fra tennene. Rengjør penselen med varmt vann og sett på toppen på pennen. Brukes to ganger daglig om morgen og kveld i 1-2 uker, eventuelt flere ganger daglig om du ønsker å påskynde tannblekingsprosessen.

Skånsom for tenner og tannkjøtt

Dentaworks' unike tannblekingsgel er PAP-basert og pH-nøytral, og er derfor meget skånsom mot tennene. Det betyr at også personer med følsomt tannkjøtt og tynn emalje kan bleke tennene uten problemer. Ising og irritasjon i tennene blir en saga blott. 
 

Resultater som varer lenge

En tannbleking varer normalt i flere år, og tennene dine vil alltid være hvitere enn før blekingen.
 

Hva blekes ved en tannbleking?

Dentaworks tannbleking virker på naturlige tenner og bleker gulfarge, flekker og misfarging. Resultatet blir aldri ujevnt eller flekkete. Også organisk misfarging på kunstige tenner kan blekes, slik at de gjenvinner sin opprinnelige nyanse. Blekingen skader ikke andre tannarbeider, for eksempel kroner, broer, tannstillinger og fyllinger.
 

Unik tannblekingsgel

Dentaworks unike, patenterte formel med aktiv syre er et resultat av mer enn ti års forskning. Formelen er PAP-basert og løser problemer med ising og betent tannkjøtt, som mange andre tradisjonelle blekemidler med hydrogenperoksid kan forårsake.
 

Ting man bør huske ved tannbleking

Du bør ikke bleke tennene hvis du har uttalte tannskader, hvis du nylig har gjennomgått kirurgi i munnen, eller har sår på tannkjøttet eller i munnen. Du bør alltid rådføre deg med tannlegen din før tannbleking hvis du er usikker på tannhelsen din.

Som regel bør du redusere fargesterk mat og drikke så godt det lar seg gjøre under selve blekeperioden, for å oppnå best mulig resultat.
 

Velg riktig tannbleking

Tannblekingspennen er for deg som enkelt og raskt vil friske opp smilet. Hvis det er første gang du skal bleke, eller hvis du har mer alvorlige misfarginger, anbefaler vi Dentaworks tannbleking med tannskinner.

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Reviews

12 reviews
Heidi
Verified customer
Er veldig fornøyd
Jeanette
Verified customer
Det eneste som var litt vanskelig, var å vite hvor mye jeg skulle vri for å få ut blekegelen, og det kom så sakte at det jeg vred rundt sist jeg brukte den, var der når jeg skulle bruke den neste gang. MEN det har uansett funket, og vennene mine har kommentert de hvite tennene mine. Enkelt, greit og billig!
Elige
Verified customer
Allerede etter første bleking, fikk jeg et veldig bra resultat. Denne pennen er superbra!! Takk, DentaWorks, for fantastisk service og gode produkter! En VELDIG fornøyd kunde, som vil fortsette å handle hos dere! Takk.
Shirin
Verified customer
Veldig bra ... så forskjell allerede etter første dag! Har brukt den i tre dager, og ser enorm forskjell.
Margareta
Verified customer
De første dagene så jeg ingen forskjell, men jeg ga ikke opp, og merker at tennene faktisk har blitt mye hvitere etter fjorten dager!
Elvira
Verified customer
En tydelig forskjell med litt tålmodighet! Er veldig fornøyd, den er verdt hver eneste krone!
åsa
Verified customer
Synes den er kjempebra, er både røyker og kaffedrikker, men den funker supert, jeg har den i vesken på dagen (min venn)
Ewa
Verified customer
Man ser virkelig stor forskjell, og jeg kommer definitivt å ha en penn i ”baklommen” for å forbedre hvitheten også fremover! Enkel å bruke, selv om geleen er litt vanskelig å få fram. Men det har vanligvis blitt trykket fram et ”klikk” etter forrige bruk som er tilstrekkelig til en ny pensling, så det fungerer likevel.
Catti.
Verified customer
Ikke bra i det hele tatt, ser ingen som helst forskjell etter behandling.
Madeleine
Verified customer
Så lett å bruke! Det går utrolig raskt og tennene blir virkelig hvitere. Jeg har ikke forsøkt å bleke med skinner, men dette virker så mye enklere.

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.