Dentaworks Tandblekning Premium

Dentaworks Premium er vår største og mest prisgunstige pakke og inneholder alt du trenger og litt til for å bleke tennene hjemme. Du får muligheten til å bruke alle våre tannblekingsformer; gel og skinner akkurat som hos tannlegen, tannblekningsstrimler og tannblekningspenn. Tannblekningsgelen som er peroksidfri og pH-nøytral fjerner effektivt gulhet, flekker og misfarginger og gir deg blendende hvite tenner. Vår unike og klinisk testede formel med Active Oxygen Technology og Surface Stain Removal System bleker tennene grundig samtidig som misfarginger fjernes fra tannoverflatene. Prøv vår tannbleking og opplev forskjellen du også.

 • Klinisk testet
 • Skånsom for emalje og tannkjøtt
 • Vegan-vennlig
 • Forsterket med Aloe Vera og vitamin E
Test winner
-35%

Dentaworks Tannbleking

 • Dentaworks tannblekingsgel 20 ml (rekker for opp til 56 behandlinger)
 • Dentaworks Tannblekingspenn 4 ml (rekker for opp til 30 behandlinger)
 • 28 tannblekingsstrips, 14 applikasjoner
 • 3 Dentaworks Soft-tannskinner (BPA-fri)
 • Dentaworks oppbevaringsboks for tannskinnene
 • Tann fargekart for enkelt å se resultater
 • Bruksanvisning på norsk med enkle instruksjoner

(40)
kr 1 297
kr 849
Bestill før kl 14, så sender vi ordren samme dag! Tid igjen:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Skånsom for emalje og tannkjøtt

Dentaworks' unike tannblekingsgel er PAP-basert og pH-nøytral, og er derfor meget skånsom mot tennene. Det betyr at også personer med følsomt tannkjøtt og tynn emalje kan bleke tennene uten problemer. Ising og irritasjon i tennene blir en saga blott. 
 

Resultater som varer lenge

En tannbleking varer normalt i flere år, og tennene dine vil alltid være hvitere enn før blekingen.

 

before
after
före efter bild
Före-efter-resultat

Hva blekes ved en tannbleking?

Dentaworks tannbleking virker på naturlige tenner og bleker gulfarge, flekker og misfarging. Resultatet blir aldri ujevnt eller flekkete. Også organisk misfarging på kunstige tenner kan blekes, slik at de gjenvinner sin opprinnelige nyanse. Blekingen skader ikke andre tannarbeider, for eksempel kroner, broer, tannstillinger og fyllinger.
 

Unik tannblekingsgel

Dentaworks unike, patenterte formel med aktiv syre er et resultat av mer enn ti års forskning. Formelen er PAP-basert og løser problemer med ising og betent tannkjøtt, som mange andre tradisjonelle blekemidler med hydrogenperoksid kan forårsake.

Hvorfor er tannblekingen billigere enn hos tannlegen?

Når tannlegen lager tannskinnene, blir det veldig dyrt, men når du former dem selv, sparer du flere tusenlapper.
 

Ting man bør huske ved tannbleking

Du bør ikke bleke tennene hvis du har uttalte tannskader, hvis du nylig har gjennomgått kirurgi i munnen, eller har sår på tannkjøttet eller i munnen. Du bør alltid rådføre deg med tannlegen din før tannbleking hvis du er usikker på tannhelsen din.

Som regel bør du redusere fargesterk mat og drikke så godt det lar seg gjøre under selve blekeperioden, for å oppnå best mulig resultat.
 

Myke tannskinner

Dentaworks Soft-tannskinner er fremstilt i spesielt plast som gjør dem mykere og mer behagelig i munnen enn vanlige tannskinner. De er enklere å forme etter tennene enn andre tannskinner, og kan dessuten omformes for å få en perfekt passform. Tannskinnene formes ved at man varmer dem i varmt vann. Dette gjør dem myke nok til at de kan formes etter tennene.
 

Ingredienser Tannblekingsgel og Tannblekingspenn

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Ingredienser Tannblekingsstrips

Aqua, Glycerine (veg), Cellulose Gum, Disodium EDTA, Phthalimidoperoxy-caproic Acid, Sodium Chlorite, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol.

Reviews

40 reviews
Lars
Verified customer
Nå har jeg brukt DentaWorks i ca. en uke, 2 timer hver kveld, og resultatet er kjempebra. Det ilte litt i tennene de første to dagene og kjentes litt i tannkjøttet om morgenen ved tannpuss, men ikke noe å snakke om. Med tanke på den lave kostnaden for egen bleking sammenliknet med den hos tannlegen, kan man kanskje kjenne det litt også!
Beatrice
Verified customer
Må bare takke for dette produktet! Jeg fikk kritthvite tenner på bare 1 time (første gangs bruk!). Flaks at jeg ikke bestilte time hos tannlegen! Takk! mvh Beatrice
Jan
Verified customer
Vil bare si at jeg er kjempefornøyd med dette blekeproduktet. Etter mange år med snusing har jeg nå betydelig hvitere tenner. hilsen Jan
Ara
Verified customer
Jeg er veldig fornøyd med produktet. Har brukt det i ca 10 ganger nå og har fått betydelig hvitere tenner. Skinnene er derimot av dårligere kvalitet. Jeg er selv tannlegestudent og har alltid lurt på hvordan de billigere blekingene fungerer og har vært skeptisk til om de virkelig fungerer. Jeg gjorde et eget eksperiment, nemlig å bleke overkjeven først for å se om det ble noen forskjell mot underkjeven. Helt utrolig :) Alle kan se forskjellen. Måtte bare måle tannfargen med et apparat som vi har på skolen. Jepp, de har blitt 3 trinn hvitere. Må også rose servicen og den herlige måten man blir behandlet på hos DentaWorks. En av plast skinnene mine ble deformert, derfor klaget jeg på mail. Etter 2 dager fikk jeg en ny uten kostnad i postkassen. Nå vet jeg hva jeg skal anbefale mine fremtidige pasienter :) Hvorfor skal de betale 3000 kr for samme behandling? Takk igjen og keep up the good work! Med vennlig hilsen
Peter
Verified customer
Jeg har nettopp begynt behandlingen min og vil først bare si at skinnene er kjempebra, hvis man varmer dem lenge nok og presser dem over tennene - mine passer som hånd i hanske!! =) Tar kontakt igjen med resultatet av selve blekingen...
Anna
Verified customer
Fungerte kjempe bra, har alltid hatt litt flekker på tennene men ikke så gule. Men nå er de jevne og hvite og jeg får possitive kommentarer hver dag! Men jeg røper så klart ikke hemmeligheten min ;)
Christina
Verified customer
Må bare skrive og fortelle hva jeg synes om tannblekingen deres. Jeg er strålende fornøyd. Jeg har bleket tennene i 5 dager nå og ser stor forskjell. Vanligvis overdriver reklamen en del. Men det er helt utrolig. JEG HAR HVITE TENNER IGJEN.....OG jeg var litt redd for det der med ilinger ( jeg følte litt ising de første 2 gangene jeg bleket, men så var det ikke ubehagelig i det hele tatt. Jeg er mer enn superfornøyd og kommer til å spre det til alle =) Mvh, Christina
William
Verified customer
jeg kjører ikke 2 timer men lar det vare hele natten...våkner alltid med et smil...det funker skikkelig bra...! det er ikke så dyrt heller!
Bob
Kjære Dentaworks! Jeg ble henrykt over deres fantastiske produkter! Tennene mine har aldri vært hvitere, jeg har til og med fått klaging fra fremmede om blending..! Dessuten finner jeg stor trøst i deres svar-side, hvor alle spørsmål kan besvares på samme måte! Dette har jeg satt stor pris på, og jeg mediterer fortsatt over dets dype mening. Mvh. Bob, stor klem, I love you guys!
Jørgen
Verified customer
Jeg har nå brukt DenaWorks i 3 dager, med 1 times bruk per dag. Jeg ser allerede stor forskjell, og jeg gleder meg til jeg er helt ferdig her. Var veldig vondt den første dagen. Da is'te det noe forferdelig. Men har store forhåpninger til dette :-) Virker som det fungerer veldig bra!

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.