Spørsmål og svar

Generelt

Om Tannbleking

Dentaworks Tannbleking

Generelt

Hvor lang er leveringstiden?

Normal leveringstid er 3–5 virkedager.

Kommer det andre kostnader eller gebyr i tillegg?

Nei, det kommer ingen andre kostnader, toll eller gebyr i tillegg.

Om Tannbleking

Hvorfor blir tennene flekkete og misfargete?

Det er mange årsaker. De vanligste årsakene er inntak av mat, kaffe, te, vin, brus og røyking. Tennene våre blir naturlig mer og mer misfargete ettersom tiden går og vi lever våre liv.

Hvordan fungerer tannbleking og hvordan får man hvite tenner?

Tannblekingsgelen inneholder en aktiv ingrediens som brytes ned i munnen og frigjør oksygen. Oksygenet reagerer med de organiske flekkene og misfargingen på tennene og oksiderer dem, noe som gjør tennene hvitere og hvitere uten å skade tennene. Kunstige tenner og fyllinger påvirkes ikke av tannblekingen.

Hvordan skjer tannblekingen?

For å bleke tennene trengs det to tannskinner (en for den øvre tannraden og en for den nedre) som passer nøyaktig til tennene dine. Videre trengs det tannblekingsgel som utfører selve blekingen. Tannskinnene varmes i varmt vann og plasseres over tennene for å lage et presist avtrykk av tennene dine. En liten mengde tannblekingsgel plasseres i hvert tannavtrykk i tannskinnen. Hver tannskinne skal være i munnen i 20 hver gang. Du vil se resultatet raskt, og du oppnær optimalt resultat etter 15–30 timers total bleking.

Er tannblekingsresultatet permanent?

En avsluttet tannblekingsbehandling varer i flere år, og tennene dine vil alltid være hvitere enn før tannblekingen. Naturligvis vil mat, drikke (spesielt kaffe, te, cola og rødvin) og røyking gradvis gjøre tennene mørkere med tiden. For å holde tennene dine hvite kan man utføre periodiske blekinger en gang per 6–12 måneder.

Hvor lang tid tar tannblekingen?

Det tar mellom 5 og 30 timer å oppnå optimalt hvite tenner. Dette avhenger av hvor flekkete og misfargete tennene dine er fra starten av. Allerede etter din første tannbleking vil du se resultatet, og tennene blir hvitere og hvitere for hver bleking. Vi anbefaler at du begynner med 20 minutters bleking per gang, og så øker tiden gradvis til rundt 60 minutter. Hvis du vil, kan du bleke tennene raskere på bare noen dager hvis du har det travelt. På samme måte kan du bleke dem over en periode på flere måneder, hvis du ønsker. Det viktige for optimalt resultat er det totale antall tannblekingstimer.

Kan man bleke tennene hvis man er gravid eller ammer?

Nei, vi anbefaler ikke tannbleking mens du er gravid eller ammer. Det er ingen kjente grunner til at man ikke skal kunne bleke tennene når man ammer eller er gravid. Vi anbefaler at du rådfører deg med legen din før tannbleking.

Finnes det noen bivirkninger av tannbleking?

Dentaworks tannblekingsgel er spesielt sammensatt for å unngå ilinger i tennene, og inneholder ikke de stoffene som ellers forårsaker ilinger. Det er inge bivirkninger.

Kan tannbleking skade tannkjøttet?

Nei. Tannblekingsgelen forbedrer og rengjør faktisk tannkjøttet med sine antiseptiske egenskaper.

Jeg har allerede tannskinner, kan jeg kjøpe kun tannblekingsgelen?

Ja, vi selger tannblekingsgelen separat. Klikk her for å komme til produktsiden for tannblekingsgel.

Hvordan skal jeg oppbevare tannblekingsgelen og hvor lenge holder den seg?

Den beste måten å oppbevare tannblekingsgelen på er i kjøleskapet. Hvis du oppbevarer gelen i kjøleskapet, så holder den i opptil 2 år fra innkjøpsdatoen. I romtemperatur holder gelen i opptil 1 år. Det som skjer etter denne tiden er at blekingsgelens styrke gradvis blir redusert.

Hva et tannyansekart?

Med tannyansekartet kan du enkelt se og måle resultatet av tannblekingen din. Et profesjonelt tannyansekart er inkludert i alle Dentaworks tannblekingssystemer og kan også kjøpes separat. Sørg for å få med et tannyansekart når du kjøper tannbleking.

Kunstige tenner og tannbleking?

Tannbleking fungerer bare på naturlige tenner. Kunstige tenner, kroner, fyllinger eller annet tannarbeid blir ikke påvirket av tannblekingen.

Tannregulering/streng og tannbleking?

Tannregulering på baksiden av tennene blir ikke påvirket av tannblekingen.

Dentaworks Tannbleking

Hva er forskjellen på Dentaworks Soft tannskinner og andre tannskinner?

Forskjellen ligger i den spesielle plasten som benyttes i Dentaworks Soft tannskinner. Den spesielle plasten gjør Dentaworks’ tannskinner mykere og mer behagelige å ha i munnen. En annen unik fordel er at tannskinnene våre kan omformes ubegrenset mange ganger hvis det trengs. De er også enklere å forme etter tennene enn andre tannskinner.

Hvorfor er Dentaworks tannblekingsgel bedre enn andre?

Dentaworks bruker en unikt ren tannblekingsoppskrift. Den er 100 % fri for stoffer som peroksider, TEA (trietanolamin) og animalske restprodukter som er vanlige i tannblekingsgel fra andre merker. Peroksider kan gir unødige irritasjoner i tannkjøttet og kan framkalle allergiske reaksjoner. Studier har vist at TEA (eller trietanolamin) er et hormonforstyrrende stoff som kan framkalle kreft, og som dessverre finnes i mange tannblekingsgeler på markedet. Dentaworks tannblekingsgel inneholder ingen av disse stoffene, og er spesialutviklet for å gi deg hvite tenner så fort som mulig.

Hvorfor er Dentaworks tannbleking billigere enn andre merker?

Grunnen til at Dentaworks tannbleking er billigere enn mange andre merker, er at vi har egen produksjon, at vi produserer i svært store volumer og at vi har en effektiv logistikkhåndtering. Dette gjør at vi kan presse prisene og tilby kundene våre bedre og mer effektive produkter for å få hvite tenner.