"Tennene ble nesten for hvite"

Tennene ble nesten for hvite

Bilal Elsaabi har gjennom mange år røykt flere sigaretter hver eneste dag.
Det var en uvane som syntes godt på tennene hans. – De ble gule og så skitne ut, sier han.

Det er ingen god kombinasjon å røyke og drikke flere kopper kaffe hver dag. Spør bare Bilal Elsaabi – han har røyket i flere år. Men til slutt ble uvanen ødeleggende for tennene hans. – Jeg så hvordan de ble gulere og gulere, det var nesten slik at de så skitne ut.

Googlet rundt

Da bestemte han seg for å lete etter et produkt som gjør tennene hvite igjen. Etter flere forsøk med forskjellige tannblekingsmetoder kunne Bilal ikke se noen endring. Til slutt kom han over Tannbleking.no. – De første metodene jeg prøvde, virket ikke i det hele tatt. Men en kveld jeg drev og googlet, havnet jeg på Dentaworks eget nettsted, Tannbleking.no. Jeg så hva noen av kundene hadde skrevet, og de virket kjempefornøyde med resultatet, så jeg bestemte meg for å bestille produktet.

Og etter fem behandlinger fikk jeg nesten sjokk. Tennene mine har nesten blitt for hvite, sier han og fortsetter: – Det virker utrolig bra. Jeg har fem kompiser som også har bestilt produktet, og det virker også for dem.

«Flere jenter reagerte positivt»

Bilal innrømmer at han var skeptisk til tannbleking før han kom i kontakt med den nye suksessoppskriften. Etter å ha testet tannblekingsmetoden, har han imidlertid helt endret oppfatning. – De fleste jeg kjenner, spør meg med en gang de ser tennene mine. Dessuten er det flere jenter som har kommet bort til meg og spurt hva jeg har gjort, sier han og ler.

  • Klinisk testet
  • Skånsomt for emalje og tannkjøtt
  • Hurtig levering