Tannbleking og et vakkert smil gjør en forskjell

Når vi møter et annet menneske, får vi et førsteinntrykk ut ifra vedkommendes klesstil, frisyre, måte å bevege seg på osv. Det vi ikke tenker på, er hvor sterkt inntrykk et vakkert smil kan gjøre. Vi vet selv hvordan vi reagerer når vi møter personer med synlig misfargede tenner av f.eks. røyking eller kaffe. Kanskje føler vi ubevisst at personen blir en annen på grunn av sine misfargede tenner. Hadde vi følt det annerledes hvis vedkommende hadde blendende hvite tenner?

Jeg la tidlig merke til hvordan tennene og smilet gjenspeilte meg selv. Fordi jeg hadde gule tenner på grunn av røyking, unngikk jeg å smile, og fikk høre at jeg alltid så trist og lei ut. Dermed ble jeg bare enda mer fortvilet over smilet mitt.

Dette påvirket meg på forskjellige måter. På jobbintervjuer var jeg redd for å vise tennene mine, og gjorde derfor ikke det inntrykket både jeg og motparten ønsket. At det fantes tannbleking hos tannlegen, visste jeg - laser, lys og alt mulig. En venn av meg blekte tennene med tannskinne og gel fra tannlegen. Som fattig student kunne jeg bare glemme slike metoder.

Et vakkert smil gjør en forskjell

Så jeg prøvde å slå meg til ro med mine misfargede tenner, og etter en stund tenkte jeg ikke mer på det, og andre glemte det også. Sommeren 2007 fikk jeg tannbleking hos tannlegen i gave og var overlykkelig - endelig skulle jeg få hvite tenner! Resultatet ble bra og jeg var fornøyd. Dessverre ble tennene mørkere med tiden, og jeg prøvde å få tilbake det blendende smilet med diverse whitening-tannkremer. De ga ikke noe særlig resultat, og jeg begynte å søke på nettet etter lignende tannblekingsbehandling som tannlegen utfører med skinner. Da jeg fant DentaWorks var jeg skeptisk, ikke minst til prisen. Hvordan kunne det være så billig og samtidig fungere bra?

En venn og jeg bestilte hver vår pakke med tannbleking, og dagen etter satte vi i gang. Vi tenkte det var verdt et forsøk, siden det var så billig. Jeg prøvde først å bleke tennene i overkjeven, og allerede etter første gang kunne jeg se forskjell. Tennene i underkjeven så mye verre ut enn i overkjeven, så jeg blekte dem også, og ble kjempefornøyd.
Det er utrolig enkelt, og når skinnen først er på, tenker du ikke på den i det hele tatt, siden den former seg etter tennene.

Nå smiler jeg hver dag, og får ofte komplimenter for de fine tennene mine - jeg får høre at jeg stråler fordi jeg smiler så mye! Det har gitt meg mye større selvtillit, og jeg har faktisk blitt litt lykkeligere - er ikke det fantastisk?!

Jeg vil gjerne dele dette med andre, og vennene mine er like fornøyde som jeg er. Følg gjerne bloggen min, hvor jeg skriver om tannblekingen og annet!

Takk Dentaworks!
Stephanie

  • Klinisk testet
  • Skånsomt for emalje og tannkjøtt
  • Hurtig levering